Reinders Assurantiën b.v.

HEB JIJ AFFINITEIT MET PARTICULIERE VERZEKERINGEN?

Bij Reinders Assurantiën b.v. zoeken we een Acceptant volmachtbedrijf!

Acceptant volmachtbedrijf

Over Reinders Assurantiën

Reinders Assurantiën B.V. als onafhankelijk intermediair, bemiddelt en adviseert al meer dan 80 jaar op het gebied van verzekeringen, hypotheken, individuele pensioenen en bancaire producten. Wij zijn met name actief in Noord- en Oost-Nederland. Zowel aan particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De basis van onze dienstverlening is een sterke persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen en onderhouden van een langdurige adviesrelatie met de klant. De pijlers van onze dienstverlening zijn vakbekwaamheid, betrokkenheid en kwaliteit.

Functiebeschrijving

Voor ons volmachtbedrijf zijn we op zoek naar een fulltime (32-40 uur) acceptant voor particuliere verzekeringen. De volmacht geldt voor 15 verzekeringsmaatschappijen en wordt nog steeds uitgebreid. Bij Reinders Assurantiën b.v. zijn meer dan 150 zelfstandige werkende intermediairs aangesloten. Het aantal samenwerkende intermediairs groeit maandelijks. Binnen het volmachtbedrijf worden verzekeringsproducten ontwikkeld en beheerd voor onze klanten. Als acceptant ben je mede verantwoordelijk voor acceptatie, verwerking en registratie van verzekeringen die binnen het volmachtbedrijf afgesloten worden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar verzekeringservaring als acceptant of commercieel medewerker bij een verzekeringskantoor
  • In het bezit van WFT Basis en Schade particulier en bij voorkeur ook Zakelijk
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Enthousiast, proactief, punctueel en flexibel
  • Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen met je collega’s

Arbeidsvoorwaarden

Reinders Assurantiën biedt je een uitdagende functie met prettige werksfeer in een jong, enthousiast en servicegericht team. Je hebt als medewerker van Reinders Assurantiën goede arbeidsvoorwaarden, waaronder: een marktconform salaris, een premievrije pensioenregeling, korting op je verzekeringen.

PERSOONLIJKE GEGEVENS:

Naam *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer *
Typ hier je motivatie of voeg een bijlage toe:
Upload uw bestanden:
Motivatie (niet verplicht)
CV (verplicht)*

Werner Kroon | Reinders-Assurantiën-BV

Word jij onze nieuwe collega?