Hypotheek afsluiten bij Reinders Assurantiën b.v.

HYPOTHEEK AFSLUITEN?
WIJ HELPEN U GRAAG UW DROOM TE VERWEZENLIJKEN!
BEL: 0524 - 512 070

Hypotheekrente v.a.:
3,95%

Hypotheek afsluiten?
Contact ons nu voor een eerste GRATIS gesprek!

Neem contact met ons op:

Onze dienstverlening

 • Inventariseren in een persoonlijk gesprek

  Het eerste gesprek is bedoeld om geheel gratis samen met u te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. In dit eerste gesprek inventariseren wij u w wensen en mogelijkheden.

 • Analyse en Advies

  Wij adviseren over mogelijke oplossingen om uw wensen te realiseren. Hierbij baseren wij ons advies op de door uw verstrekte gegevens en onze kennis van de producten van diverse financiële instellingen waarmee wij samenwerken.

 • Bemiddelen / Voortgangsbewaking

  Wij verzorgen de contacten tussen u als klant en de financiële instelling waarbij u een financieel product wilt aanschaffen. En zorgen dat het aanvraag traject snel en soepel verloopt.

 • Onderhoud door nazorg en beheer

  Onderhoud van het aangeschafte financiële product is noodzakelijk. Wij begeleiden u daarom ook na aanschaf van het gewenste product.

hypotheek-team-1

Persoonlijke service staat bij ons voorop!

Onze specialisten voorgesteld!

Ard van der Sluis

Ard van der Sluis

Erkend financieel en verzekeringsadviseur

Voor mij als hypotheekadviseur staat bovenaan dat u een passend advies krijgt. Dat uw eigen ideeën en wensen meegenomen worden in het financiële plan. Ik kijk daarom samen met u, naar de mogelijkheden, om de hypotheek aan te sluiten op uw persoonlijke situatie. Zodat u met een gerust hart, en vertrouwen in uw eigen woning kan wonen.

Zoals ’t heurt……..

Saskia Veldman

Saskia Veldman

Ondersteunend hypotheekspecialist.

Mijn taak is om de voortgang van uw hypotheekaanvraag in de gaten te houden van aanvraag tot aan de hypotheek passering bij de notaris. Tevens onderhoud ik het contact met de geldverstrekkers en betrokken partijen. In deze snel veranderende hypotheekmarkt, kan ik door mijn jarenlange ervaring snel schakelen.

Rick Regtop

Rick Regtop

Erkend financieel en verzekeringsadviseur

Het afsluiten van een hypotheek moet een weloverwogen beslissing zijn. Als erkend hypotheekadviseur vind ik het belangrijk om u inzicht te geven in uw financiële situatie en hierin uw persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden te betrekken. Hierbij zal ik niet alleen kijken naar de maandlasten van uw hypotheek, maar ook naar uw toekomstplannen, de gevolgen van overlijden of arbeidsongeschiktheid en de betaalbaarheid van de maandlasten na uw pensionering.

JA, laat Reinders Assurantiën mij informeren over de mogelijkheden…

Secured By miniOrange