Reinders Assurantiën b.v.

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Aansprakelijkheidsverzekering particulieren

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. De daardoor ontstane schade kan oplopen tot behoorlijke bedragen als iemand ernstig letsel oploopt of invalide wordt. Onze aansprakelijkheidsverzekering biedt financiële bescherming als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u aan een ander heeft toegebracht. Dit kan (in)directe letselschade zijn maar ook schade aan zaken. Als u bij ons een aansprakelijkheidsverzekering afsluit, bent u goed beschermt tegen financiële problemen naar aanleiding van door u veroorzaakte schade.

VOORDELEN

  • Keuze uit meerdere te verzekeren bedragen tot maximaal € 2.500.000,-
  • Geen eigen risico, wel is het mogelijk te kiezen voor een vrijwillig eigen risico waardoor u uw premie verlaagt
  • Wereldwijde dekking
  • Het hele gezin verzekerd
  • Ook voor uitwonende studerende kinderen

Dekking

Met onze aansprakelijkheidsverzekering bent u als particulier verzekerd voor aansprakelijkheid voor materiële schade en letselschade veroorzaakt aan anderen dan uzelf. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor een dekking voor alleenstaanden, een gezin zonder kinderen of voor een gezin met kinderen. Ook schade veroorzaakt door bijvoorbeeld huisdieren en logés is gedekt met onze aansprakelijkheidsverzekering. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor verschillende te verzekeren bedragen. U kunt kiezen uit de volgende gewenste te verzekeren bedragen: € 500.000,-, € 1.250.000,- of € 2.500.000,-. Ook is het mogelijk om de aansprakelijkheidsverzekering, naar behoefte, uit te breiden met het jagersrisico. Wilt u hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.

Jannicke Arends

Adviseur verzekeringen

”Heeft u een vraag over uw huidige aansprakelijkheidsverzekering particulieren? Of wilt u een nieuwe verzekering afsluiten?”

Secured By miniOrange