Reinders Assurantiën b.v.

GOLFVERZEKERING

Golfverzekering

Als golfer zorgt u natuurlijk voor een goede uitrusting. U kent de merken en hun onderlinge verschillen. Ook in golfverzekeringen zijn er verschillen. Er zijn standaardproducten én er is een product dat met een uitgebreide dekking perfect aansluit bij de persoonlijke behoeften van de golfer; onze golfverzekering. Onze golfverzekering kan u als recreatief golfer zelfs geld opleveren. U ontvangt namelijk een bonus van € 250,- voor een erkende hole-in-one op een baan met een minimale par van 62.

VOORDELEN

  • Ruime dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid
  • Dekking tegen verlies, diefstal en schade
  • Al uw golfende gezinsleden op één polis
  • Werelddekking
  • Bonus bij erkende hole-in-one

Dekking

Bij het afsluiten van een golfverzekering kunt u kiezen voor een verzekering individueel op uw naam of voor een gezinspolis. De premie voor de gezinspolis is verassend voordelig; met slechts één meespelend gezinslid bent u al goedkoper uit dan wanneer u voor twee individuele verzekeringen zou kiezen. Omdat de golfverzekering een werelddekking heeft, heeft u alle vrijheid. Dus waar u ook gaat spelen, op uw homecourse in Nederland, in de Algarve, Schotland of Californië, overal ter wereld is de golfverzekering van kracht.

Golfuitrusting
Alle risico’s ten aanzien van de hele golfuitrusting: golfclubs, golftas, golfkar, golfparaplu, golfschoenen, golfhandschoenen, golfregenkleding en zitstok zijn gedekt.

Aansprakelijkheid
Uw aansprakelijkheid als golfspeler is gedekt tot € 250.000,- per gebeurtenis.

Kleding
De tijdens het golfspel in het clubhuis achtergelaten kleding is meeverzekerd tot € 500,- per persoon per gebeurtenis.

Wat is niet verzekerd?

Er zijn een aantal situaties die niet onder de dekking van onze golfverzekering vallen. Wij hebben een aantal situaties opgesomd. Niet gedekt is onder andere schade:

  • Welke met opzet is veroorzaakt
  • Die (in)direct verband houd met molest, atoomkernreactie of inbeslagneming en verbeurdverklaring
Miranda Meijer | Reinders-Assurantiën-BV

Miranda Meijer

Verzekeringsmedewerker

Heeft u een vraag over uw huidige golfverzekering? Of wilt u een nieuwe verzekering afsluiten?